1. Головна
  2. Новини
  3. У першому матчі чемпіонату України з футболу серед аматорів ковельчани поступилися гостям

У першому матчі чемпіонату України з футболу серед аматорів ковельчани поступилися гостям

3 серпня доросла команда ФЦ «Ковель-Волинь» стартувала в аматорській лізі чемпіонату України. Повідомляє прес-служба місцевого клубу.

Розпочати перший матч у першому колі ковельчанам випала нагода на власному полі, приймаючи сильного та досвідченого суперника – команду ФК «Малинськ» (Рівненська область).

Досить гарячим та емоційним видався суботній матч, який запам’ятався, як "жовтими" картками для обох команд, так і "червоною" для суперників ФЦ «Ковель-Волинь».

Попри на поразку ковельчан у стартовому матчі, двома голами у ворота гостей відзначився Віталій Кашуба. Рахунок 2:4.

- Сьогодні команда ковельчан, в основному, складена з молодих гравців, тому ми бажаємо хлопцям у подальших матчах тільки успіхів та яскравих перемог! Керівництво клубу особливо дякує найкращому в Україні фан-сектору ФЦ «Ковель-Волинь»💛💙, який підтримав наших гравців гаслом, що якнайкраще символізує напрямок розвитку Футбольного Центру: «Усе велике починається з малого». Адже саме на молодих та талановитих вихованців керівництво клубу покладає великі надії, - йдеться у дописі ФЦ «Ковель-Волинь».



#ФЦКовельВолинь #Футбол

Коментарі

Читайте також

25 липня на домашньому стадіоні ФЦ «Ковель-Волинь» провів товариську гру з ФК «Волинь» ВІДЕО

25 липня на домашньому стадіоні ФЦ «Ковель-Волинь» провів товариську гру з ФК «Волинь» ВІДЕО
Упродовж матчу тренери обох команд зробили чимало замін, що дало можливість оцінити фізичні кондиції футболістів перед новим сезоном. Результат зустрічі - 2:4 на користь гостей.