1. Головна
  2. Новини
  3. Патрульні нагадують, на яких дорогах поблизу Ковеля працюють TruCam

Патрульні нагадують, на яких дорогах поблизу Ковеля працюють TruCam

Превентивна робота з TruCam дає результат: кількість ДТП на трасах зменшилась, - повідомляють патрульні на сторінці поліції у Фейсбук.

Інформуємо вас, що на дорогах М-07, М-19 та Н-22 продовжують працювати екіпажі патрульних з приладом для вимірювання швидкості TruCam.

Від початку року винесено 7 тисяч постанов за перевищення допустимої швидкості. Нагадаємо, в населених пунктах можна їхати зі швидкістю не більше 50 км/год: цим ви збережете життя собі та іншим.

Про наявність екіпажів з приладом свідчать відповідні дорожні знаки. Віднедавна на трасі Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне встановлено додаткові дорожні знаки 5.70 «Фото-, відеофіксування порушень Правил дорожнього руху».

За інформацією відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП, кількість автопригод на ділянках, де вимірюють швидкість, знизилась, порівняно з минулим роком. Попри це, найпоширенішою причиною ДТП залишається перевищення швидкості.

На трасі М-07 «Київ-Ковель-Ягодин» від початку року сталось 22 ДТП з постраждалими, що на 24% менше, ніж за аналогічний період минулого року, на трасі M-19 «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече» – 20 ДТП, що на 9% менше, ніж за аналогічний період минулого року, на трасі Н-22 «Устилуг-Луцьк-Рівне» – 32 ДТП, що на 3% менше, ніж за аналогічний період минулого року.


#ПатрульнаПоліція

Коментарі

Читайте також