1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі завершено капіальний ремонт вулиці Винниченка

У Ковелі завершено капіальний ремонт вулиці Винниченка

Впродовж нинішнього року чимало зроблено для облаштування міських шляхів. Зокрема, проведено капіальний ремонт вулиці Винниченка. Пише офіційний сайт Ковельської міської ради.

Торік було заасфальтовано відрізок від Незалежності до Грушевського, у нинішньому - покриття прокладено від Грушевського до Вітовського.

Поруч, на вулиці Грибоєдова, працівники ПрАТ “ШБУ — 63” збудували мережу водовідведення, що дасть змогу відвести поверхневі води з вулиці Винниченка. Найближчим часом завершать реконструкцію частини вулиці Відродження.

Також продовжуються роботи і на вулиці 40 років Перемоги - від НВК № 13 до Володимирської. Крім асфальтування, там теж проведено реконструкцію мереж водовідведення. На значній кількості вулиць здійснено виправлення профілю грейдером з підсипкою гравійно-щебеневою сумішшю.

Сьогодні на оперативній нараді при міському голові заступник начальника управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Сергій Дудка повідомив, що відбувся тендер на проведення поточного ремонту доріг. Це дозволить продовжити роботи у різних мікрорайонах міста, де особливо в цьому є нагальна потреба.


#РемонтДороги #Благоустрій

Коментарі

  • Оля
    Молодці!!! Все правильно,якісно,галочку заробили!!! А те що в двори не зайти не заїхати то таке.підняли рівень бруківка на пів метра від рівня дворі,і скачіть собі....
    Відповісти

Читайте також

Дороги у Ковелі не витримують багатотонні навантаження, спричинені рухом великовагового автотранспорту

Дороги у Ковелі не витримують багатотонні навантаження, спричинені рухом великовагового автотранспорту
Про те, що асфальтове покриття у місті не розраховане для руху багатотонних фур та про можливість запровадити ваговий контроль, - йшлося сьогодні на апаратній нараді у міського голови.