1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковельській виховній колонії відбувся «День відкритих дверей»

У Ковельській виховній колонії відбувся «День відкритих дверей»

У державній установі Ковельська виховна колонія було проведено «День відкритих дверей» з метою попередження випадків неналежного поводження із засудженими, забезпечення їх прав в умовах установи виконання покарань, належного реагування на звернення осіб, які перебувають в умовах несвободи, щодо належних умов тримання та інших проблемних питань, - повідомляє Служба у справах дітей на офіційному сайті міськради.

Заклад відвідали секретар Ковельської міської ради, голова спостережної комісії Віра Федосюк, начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Ковельської міської ради, голова піклувальної ради Жанна Вельма, директор центру соціальних служб сімʼї, дітей та молоді Інна Третяк, представник Ковельського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оксана Романюк, представники громадської організації «Найщасливіша», Ковельської міжрайонної прокуратури та благодійної організації «Хофеш».

Гості ознайомились з умовами навчання, праці та проживання вихованців установи. Хлопці, в свою чергу, мали можливість поспілкуватись з представниками різних структур. Під час розмов порушувались питання щодо облаштування побуту після звільнення, працевлаштування, налагодження контактів з рідними.

Представники БО «Хофеш» вручили юнакам солодкі подарунки, канцелярські набори для навчання.


#ВиховнаКолонія

Коментарі

Читайте також

П'ятеро вихованців Ковельської колонії отримали змогу навчатися в українських вишах

П'ятеро вихованців Ковельської колонії отримали змогу навчатися в українських вишах
Цього року у Ковельській виховній колонії здавали зовнішнє незалежне оцінювання 10 вихованців. Один з них отримав запрошення на навчання одразу з трьох університетів – Львова, Рівного та Луцька.

Засуджені «козаки» демонстрували свою фізичну загартованість на змаганнях у Ковельській колонії

Засуджені «козаки» демонстрували свою фізичну загартованість на змаганнях у Ковельській колонії
За сприяння представників Української Греко-Католицької Церкви, МГО «Наше майбутнє», Федерації Українського Рукопашу Гопак відбувся спортивний захід «Козацький гарт».