1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі 21-річний хлопець намагався скоїти самогубство

У Ковелі 21-річний хлопець намагався скоїти самогубство

12 жовтня Ковелі патрульні вгамували агресивного чоловіка, - про інцидент повідомляють на сторінці патрульної поліції у Фейсбук.
- Ми прибули на виклик миттєво і надворі фактично наткнулись на втікача, в якого з руки сочилась кров, - так розказує про виклик ковельський патрульний Дмитро.

До поліції зателефонували медики та сусіди, які повідомили, що 21-річний хлопець намагався скоїти самогубство через різання вен. Коли медики почали надавати йому допомогу, той зненацька накинувся на них і став агресивним.

Одразу прибули й патрульні, які вирішили затримати чоловіка за допомогою кайданків, оскільки ніс загрозу собі та іншим. Уже згодом він відмовився від освідування та подальшого медичного обстеження, разом з тим, стверджував, що вживав наркотики й алкоголь.
- Також перед тим він наніс тілесні ушкодження своїй співмешканці, про що від неї є відповідна заява до поліції. На порушника ми оформили необхідні адміністративні матеріали. У нього вже є цілий «шлейф» порушень, всі матеріали передали для подальшого реагування, - повідомив патрульний.


#ПатрульнаПоліція

Коментарі

Читайте також