1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі відбувся військово-туристичний фестиваль серед юнаків та дівчат ФОТО

У Ковелі відбувся військово-туристичний фестиваль серед юнаків та дівчат ФОТО

На стадіоні Ковельського промислово-економічного коледжу упродовж двох днів тривав військово-туристичний фестиваль серед юнаків та дівчат навчальних закладів міста. Метою фестивалю було активізувати військово-патріотичне виховання молоді, удосконалення практичних навичок з туристичної, військової та фізичної підготовки. Ініціатором та організатором змагань став відділ фізичної культури і спорту виконавчого комітету Ковельської міської ради.

У змаганнях взяли участь три команди: Ковельського промислово-економічного коледжу, медичного коледжу та Державного навчального закладу «Ковельський центр професійно-технічної освіти». У складі кожної команди було 12 юнаків та 8 дівчат.

Під час заходу відбувалися змагання з таких дисциплін: біг на 100 метрів, метання гранати, розбирання та збирання автомата Калашникова, підтягування на перекладині, розгортання намету, перетягування канату, подолання туристичної смуги перешкод.

Крім того, студенти Ковельського медичного коледжу провели тренінг для інших команд-учасниць з надання невідкладної допомоги при різних травмах та пораненнях. Кінцевим випробуванням для всіх команд стало приготування похідної страви на багатті в польових умовах.

Усі команди продемонстрували високу фізичну, медичну та військову підготовку. По завершенні фестивалю переможці та призери були нагороджені грамотами, а команди-учасниці - призами.


Джерела:

Сайт Ковельського ПЕК
Сторінка Ковельського медичного коледжу у Фейсбук


#ВійськоваПідготовка #Спорт #МедичнийКоледж #КовельськийПЕК #Освіта

Коментарі

Читайте також

У Ковелі відбулась дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»)

У Ковелі відбулась дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»)
Участь у ній взяло 10 команд. Учні демонстрували знання з історії України і національних традицій, вміння зі стройової підготовки, стрільби з пневматичної гвинтівки, долали смугу перешкод, надавали долікарську допомогу.

Ковельських старшокласників в урочищі Вовчак навчали, як давати відсіч ворогу

Ковельських старшокласників в урочищі Вовчак навчали, як давати відсіч ворогу
У рамках проекту «Вовчак. Волинська Січ. Відродження», який реалізує ВО «Свобода», у співпраці з Всеукраїнською громадською організацією «Сокіл», тривають вишкільні таборування учнів.