1. Головна
  2. Новини
  3. Чергова «суха» нічия у матчі між ФЦ «Ковель-Волинь» та «Луцьксантехмонтаж №536» ВІДЕО

Чергова «суха» нічия у матчі між ФЦ «Ковель-Волинь» та «Луцьксантехмонтаж №536» ВІДЕО

14-тур Чемпіонату України з футболу серед аматорських команд ФЦ «Ковель-Волинь» провів на виїзді проти лідера Вищої Ліги Волині, «срібного» призера минулорічної першості області та володаря Суперкубка Волині — ФК «Луцьксантехмонтаж №536». Повідомляє kovel.tv.

Перші хвилини гри показали, що на футбольному полі у Княгининку зійшлися гідні та принципові суперники, однак початок «волинського дербі» був за ковельчанами, які створили два 100-відсоткових моменти. Згодом ініціатива перейшла до номінальних господарів поля, які віддали перевагу контратакам, проте перший тайм закінчився «сухою» нічиєю — 0:0

Після перерви лучани значно посилили пресинг на ворота гостей, а у ковельських захисників та голкіпера дещо додалося роботи. Враховуючи досвід попередньої зустрічі в рамках Чемпіонату Волині, яка закінчилась рахунком 0:0, ціна помилки переважала ціну перемоги. Емоції футболістів дали про себе знати під кінець «дербі», яке «червоним» довелось догравати у меншості. «Червону» картку за розмови з рефері отримав Петро Мороз, однак грамотна гра в обороні дозволила ковельчанам «вистояти» та отримати одне очко у Чемпіонаті України.

Після 14-ти турів Чемпіонату України з футболу серед аматорських команд ФЦ «Ковель-Волинь» має в активі 13 очок та займає сьоме місце у турнірній таблиці 1-ої групи, де із 32-ма пунктами лідирує ОДЕК.

Останній матч перед зимовою перервою ковельчани проведуть 6 листопада на домашньому стадіоні «Верес», де у рамках Чемпіонату Волині гратимуть проти Іваничівського «Колоса». Гра розпочнеться о 14:30.




#ФЦКовельВолинь #Футбол

Коментарі

Читайте також

ФЦ «Ковель-Волинь» та «Агрон-ОТГ» розійшлися миром у чемпіонаті України серед аматорів. ВІДЕО

ФЦ «Ковель-Волинь» та «Агрон-ОТГ» розійшлися миром у чемпіонаті України серед аматорів. ВІДЕО
Наступну гру ковельчани проведуть 3 листопада на виїзді проти лідера Вищої Ліги Волині, «срібного» призера минулорічної першості області та володаря Суперкубка Волині — ФК «Луцьксантехмонтаж №536».