1. Головна
  2. Новини
  3. Молодіжний центр «Місто ідей» до Дня студента влаштував «Студентську тусовку - «Хто зверху?»

Молодіжний центр «Місто ідей» до Дня студента влаштував «Студентську тусовку - «Хто зверху?»

Команда Молодіжного центру «Місто ідей» разом з партнерами спеціально до Дня студента організували "Студентську тусовку - "Хто зверху?". Хлопці та дівчата змагалися на спритність, обмінювалися ролями, відповідали на запитання вікторини та виборювали бали в різних розважальних і інтелектуальних конкурсах.

Дійство відбувалося в нічному клубі "Кіно", але в денний час. У залі панувала драйвова молодіжна атмосфера, яку задавали наші неперевершені ведучі Інна Поліщук та Андрій Луцкевич. Вони разом зі студентами емоційно кайфонули, зарядили усіх позитивною енергією та вжилися в свою роль на повну!

Що сильніше: жіноча інтуїція чи чоловіча логіка? На це питання ми досі не мали правильної відповіді, але наші студенти довели, що чоловіки - все ж таки сильніша половина людства. Особливо, коли фарбували нігті і чудово розумілися в жіночих процедурах.

Окрім розважальної програми від організаторів свята та ведучих, студенти отримали багато подарунків від партнерів заходу. Величезну подяку Молодіжний центр «Місто ідей» висловлює представникам соціально відповідальному бізнесу та ЗМІ.

- Нічний клуб «КІНО» - дякуємо, що безкоштовно надали чудове приміщення для цієї події, за музичне оформлення та світлове оснащення;

Мережа кав'ярень “Coffee dali”, Магазин “Iphone_house” (ТРЦ «Bristol”), онлайн ЗМІ @kovel_online - дякуємо за ваші призи і подарунки для студентів; за те, що підтримуєте молодіжні проекти, а ще за те, що ви зацікавленні в альтернативному дозвіллі молоді Ковеля та розвитку нашого міста.

Якби не ініціатива та щедрість партнерів, заходи молодіжного центру "Місто ідей" не були б такі яскраві!

А ще дякуємо нашим постійним партнерам Студії дизайну свят «Купідон», що екстрено виручили нас в найвідповідальніший момент і допомогли з облаштуванням фотозони,
- зазначають представники молодыжного центру «Місто ідей».




#МістоІдей

Коментарі

Читайте також

У Ковелі навчають, як ефективно працювати у молодіжному середовищі

У Ковелі навчають, як ефективно працювати у молодіжному середовищі
Відбувся тренінг в рамках навчальної Програми «Молодіжний працівник» Міністерства молоді та спорту України, Державного інституту сімейної та молодіжної політики та Програми розвитку ООН в Україні.

У Ковелі розпочався новий сезон англомовного проекту «Chai time» у Молодіжному центрі

У Ковелі розпочався новий сезон англомовного проекту «Chai time»  у Молодіжному центрі
Один раз на місяць у Молодіжному центрі «Місто ідей» відбувається чаювання та «живе» спілкування з американцями, волонтерами Корпусу Миру США в Україні.