1. Головна
  2. Новини
  3. Десять юних ковельських художників привезли нагороди з Білорусі

Десять юних ковельських художників привезли нагороди з Білорусі

У жовтні на адресу Ковельської дитячої художньої школи ім. Андроника Лазарчука надійшло запрошення до участі в Міжнародному фестивалі дитячої творчості «Талант в кожній дитині», засновниками якого стали директори арт-студії «Фантазери» в м. Бресті (Білорусь). Розповідає директор художньої школи Олена Цьомик.

У його рамках проводився конкурс дитячого малюнка «Я-Всесвіт», для якого учні радо намалювали десятки яскравих композицій. За результатами внутрішньошкільного відбору було надіслано роботи 23 учасників. Також 6 малюнків своїх вихованців передала Люблинецька школа мистецтв.

Із нетерпінням чекали на підсумки. І ось, нарешті , 22 листопада група з викладачів, учнів та їх батьків вирушила до Бреста на відкриття фінальної виставки конкурсу «Я-Всесвіт».

Поїздка була надзвичайно насиченою та змістовною. Спочатку ковельчани побували у Брестській фортеці, відвідали Музей оборони, де екскурсовод детально і змістовно розповіла довоєнну історію фортеці та описала страшні події червня 1941 року, героїчний опір її захисників. Екскурсія залишила незабутні враження.

На відкритті виставки найкращих малюнків фестивального конкурсу та церемонії нагородження лауреатів на юних художників чекав приємний сюрприз: перемоги і подарунки.

Журі, яке складалося з 14 фахівців різних мистецьких напрямів, визначило 26 переможців і призерів в різних номінаціях у своїх вікових категоріях, серед них аж десять юних талантів з Ковеля, один - з Люблинця, яких ми сердечно вітаємо. Це:

Зінчук Аріна - 1 місце
Сізих Дарина – 1 місце
Ткачук Анастасія –1 місце
Тарасенко Марія –1 місце
Дордюк Каріна – 2 місце
Синьчук Володимир – 2 місце
Чирук Анна – 2 місце
Осіпук Валерія – 2 місце
Яблонська Олександра – 2 місце
Зінов’єва Вікторія - Подяка за креативність та творчість
Міщук Дарія – 3 місце (Люблинецька ШМ).

Організатори фестивалю Оксана Тарасюк та Олена Белінська не обійшли увагою й інших конкурсантів, які представили свої твори: усім були вручені сертифікати учасника та пам’ятні подарунки.


Джерело - офіційний сайт Ковельської міської ради.

#Виставка

Коментарі

Читайте також