1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі на ремонт трьох прибудинкових територій планують виділити 1,5 млн грн

У Ковелі на ремонт трьох прибудинкових територій планують виділити 1,5 млн грн

У планах міської влади на наступний рік — проведення ремонту прибудинкових територій та влаштування водовідведення у дворах трьох п'ятиповерхових житлових будинків в центрі міста. Мова йде про мікрорайон вулиці Мічуріна, хоча будинки розміщені за трьома різними адресами: Театральна, 28, Сагайдачного, 6 та Мічуріна, 4.

- Мешканці цих будинків постійно потерпають від підтоплень. Тому у бюджеті 2020 року будуть передбачені кошти на відповідні роботи, - на цьому наголосив міський голова Олег Кіндер під час представлення проекту бюджету міста Ковеля. - У цих будинках немає підвалів. Це перші багатоповерхівки, які будувалися в радянські часи. Тому є велика загроза руйнувань.

На виконання робіт з водовідведення та капітального ремонту цих трьох прибудинкових територій мають передбачити 1 млн 500 тис грн.

Проект бюджету 2020 року депутати розглядатимуть на позачерговій сесії міської ради, яка відбудеться 19 грудня. Саме тоді й стане відомо, чи підтримають обранці громади заплановані роботи.

Нагадаємо, що капітальний ремонт вулиці Мічуріна було розділено на три роки - у кілька етапів. У 2018-му тут здійснили роботи з водовідведення, підготували основу для облаштування нової дороги та тротуарів, а навесні цього року виклали їх бруківкою: від вулиці Театральної до прибудинкових територій та до дитячого садка №3. Наступним кроком буде ремонт прибудинкових територій.


#Благоустрій #МіськийБюджет #ОлегКіндер #РемонтДороги

Коментарі

Читайте також

У Ковелі розглянули проєкт бюджету на 2020 рік

У Ковелі розглянули проєкт бюджету на 2020 рік
Попередньо загальний обсяг фінансового ресурсу Ковеля становитиме понад 591 млн грн. Основні його призначення спрямують на освіту, охорону здоров’я та комунальну сферу.

Повідомили, коли відремонтують дорогу до пологового будинку у Ковелі

Повідомили, коли відремонтують дорогу до пологового будинку у Ковелі
У Ковельській міській раді відбулось слухання бюджету на 2020 рік. На головних видатках, які чекають місто у наступному році, зупинилися міський голова Олег Кіндер та начальник фінансового управління Валентина Романчук.