1. Головна
  2. Новини
  3. «Вокар-Ковель» переміг ФК «Вотранс» на паркеті луцького СК «Арена спорт» ВІДЕО

«Вокар-Ковель» переміг ФК «Вотранс» на паркеті луцького СК «Арена спорт» ВІДЕО

У п'ятому турі Чемпіонату Волині з футзалу на паркеті луцького СК «Арена спорт» зустрічались фіналісти минулорічного плей-офф Суперліги «Вокар-Ковель» і «Вотранс». Повідомляє kovel.tv.

Обидві команди обережно розпочали матч і зосередились на контролі м'яча та обороні, створюючи поодинокі контратаки. На 6-ій хвилині після розіграшу кутового Олександр Портянко потужним ударом вивів ковельчан вперед. Після пропущеного голу «Вотранс» помітно активізувався, а голкіперу «червоних» 16-річному Назару Мигалю довелось не раз рятувати свою команду. Однак, лучани зусиллями Олександра Ніколайчука таки змогли відновити паритет на останніх секундах першого тайму.

Після перерви перша ж атака ковельчан виявилась результативною. На 9-й секунді у складі «Вокару» відзначився Віталій Кашуба — 2:1. Далі гра гра пішла на зустрічних курсах. Обидві команди створили чимало гольових моментів, які успішно нетралізували голкіпери. На останній хвилині «Вотранс» пішов грати п’ять польових, на що голкіпер ковельчан Назар Мигаль точним ударом від власних воріт закріпив перевагу «Вокару». Лучани заробили дабл-пенальті однак, Микола Коляда з десяти метрів схибив, а матч закінчився перемогою команди з міста залізничників — 3:1.

Після п'ятьох турів «Вокар-Ковель» набрав 10 очок і посідає третю сходинку в турнірній таблиці Суперліги Чемпіонату Асоціації міні-футболу Волині, де з 12-ма пунктами в доробку лідирують «Надія» та «Динамо». З останнім і проведуть наступний матч ковельчани, який пройде 21 грудня на паркеті луцького СК «Арена спорт».




#Футбол

Коментарі

Читайте також