1. Головна
  2. Новини
  3. Юнаки ФЦ «Ковель-Волинь» відвідали Міжнародний турнір з футболу у Бресті

Юнаки ФЦ «Ковель-Волинь» відвідали Міжнародний турнір з футболу у Бресті

Вихованці Футбольного Центру «Ковель-Волинь» 2010 року народження приєдналися до участі у триденному Міжнародному турнірі з футболу з нагоди тисячоліття білоруського міста Брест, в якому були представлені двома командами. Повідомляє офіційний сайт Федерації Футболу Ковеля.

Наші хлопчаки змагалися з учасниками таких міст як: Гродно, Брест, Вітебськ, Мінськ, Гомель та Луцьк.

Перша команда зіграла 6 матчів: в 4-х поєдинках здобула перемогу, один провела в нічию та в одному матчі поступилася суперникам. У підсумку перша команда юнаків ФЦ посіла 9 місце.

Друга команда ФЦ «Ковель-Волинь» також провела 6 матчів: в одному здобула перемогу та поступилась в наступних 5-ти поєдинках. Незважаючи на поразку, хлопці боролися до останнього!

За рішенням організаторів Григорій Дунай та Андрій Кантерук були визнані кращими гравцями у наших командах.

- Ця поїздка поєднала в собі корисне з приємним. Діти пограли футбол та відпочили: відвідали Біловезьку Пущу, Берестейську фортецю та Брестський залізничний музей, – розповів тренер команди Віктор Романчук.

Вкотре керівництво Футбольного Центру дякує батькам за високий рівень організації поїздки для наших вихованців та головне за постійну підтримку своїх чемпіонів!


#ФЦКовельВолинь #Футбол

Коментарі

Читайте також

У Ковелі завершився масштабний осінній футбольний турнір, участь у якому взяли найсильніші юнацькі команди України

У Ковелі завершився масштабний осінній футбольний турнір, участь у якому взяли найсильніші юнацькі команди України
Футбольний Центр «Ковель-Волинь» дякує командам-учасницям турніру "Autumn Football Cup 2019", котрі стали частиною унікальної футбольної події, яку вперше вдалося реалізувати на Волині.

Ковельську Федерацію футболу визнано кращою на Волині у 2019 році

Ковельську Федерацію футболу визнано кращою на Волині у 2019 році
У Луцьку відбулась чергова конференція Федерації футболу Волині, на якій підбили підсумки року. Віталій Кварцяний вручив голові Федерації Футболу міста Ковеля Ігорю Прокопіву Грамоту та кубок за вагомий внесок у розвиток футболу.