1. Головна
  2. Новини
  3. Крадіжку власного авто у Ковелі інсценував польський митник

Крадіжку власного авто у Ковелі інсценував польський митник

Ковельський міськрайонний суд, затвердивши угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором Ковельської місцевої прокуратури та громадянином Республіки Польща, призначив іноземцю, обвинуваченому у завідомо неправдивому повідомленні про вчинення злочину, покарання у виді штрафу. Повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Старший спеціаліст митно-податкової служби в місті Свіднік Республіки Польща приїхав в Україну, аби продати своє авто, й успішно це зробив.

Проте бажаючи при цьому отримати у Польщі ще і страхову суму за шкоду, заподіяну майну, він прийшов у Ковельський відділ поліції та повідомив, що автомобіль у нього вкрали.

Правоохоронці ж, встановивши місцезнаходження автомобіля, з'ясували правду й згодом повідомили спритному іноземцю про підозру у вчиненому з корисливих мотивів завідомо неправдивому повідомленні про злочин.
Польський митник визнав свою винуватість у цьому кримінальному правопорушенні й суд призначив йому узгоджене покарання у виді штрафу в розмірі 500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (8500 грн).

#НаціональнаПоліція

Коментарі

Читайте також