1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі поліція допомогла літній жінці, яка заблукала опівночі, дістатися додому

У Ковелі поліція допомогла літній жінці, яка заблукала опівночі, дістатися додому

Опівночі в Ковелі під час патрулювання поліцейські допомогли пенсіонерці, яка не орієнтувалася в просторі, дістатися додому. Про це повідомляє пресслужба патрульних.
Фото ілюстративне
- Іде сильний дощ. На вулиці Міцкевича патрульні помічають жінку літнього віку без верхнього одягу. Поліцейські розпитують громадянку, як її звуть та де проживає, однак вона плутається в розмові, - йдеться у повідомленні.

Пенсіонерку забирають у службовий автомобіль, везуть у міський відділок поліції, де встановлюють її місце проживання та особу. Далі проявляють поліцейське піклування та доставляють її за місцем проживання – на вулицю Грушевського.

- Бабуся взагалі не розуміла, хто вона і де перебуває. Але після спілкування з нами почала потрохи згадувати все. Розказала, що має чотирьох правнуків, щоправда, де вони і як їх звуть, не пригадала, - розповів патрульний Дмитро.





#ПатрульнаПоліція

Коментарі

Читайте також

Ковельські патрульні організували благодійну акцію на підтримку дітей-сиріт, неповнолітніх засуджених та малозабезпечених

Ковельські патрульні організували благодійну акцію на підтримку дітей-сиріт, неповнолітніх засуджених та малозабезпечених
Подарунки та солодощі отримали вихованці Волинського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, Ковельської виховної колонії, а також родини, якими опікується Церква блаженного Миколая Чарнецького.