1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельський відділ поліції нагадує про безпеку дітей під час канікул

Ковельський відділ поліції нагадує про безпеку дітей під час канікул

Ковельський відділ поліції нагадує правила безпеки та поведінки дітей під час канікул.

Залишаючи дітей одних удома, нагадайте їм, що ножі, ножиці, голки не лише потрібні у побуті речі, а й можлива небезпека, якщо із ними поводитися легковажно. Це ж стосується газової плити та електронагрівальних приладів. Декілька разів наголосіть дітям, аби вони не впускали до квартири сторонніх, а ще краще – узагалі забороніть відчиняти двері, якщо вас немає поруч.

Ніколи не зайвим буде повторити для дітей «урок» безпечної поведінки на вулиці. Найперше, накладіть заборону на розмови з незнайомцями, поясніть, що від чужих дорослих у жодному разі не можна приймати солодощі, гроші, тощо, чи кудись із ними йти.

Подбайте, щоб на одязі малюка була якась яскрава деталь чи світловідбиваючий елемент. Це зробить дитину помітною на дорозі в темний час доби. І пам’ятайте, найкраще навчання правилам безпечної поведінки – це ваш власний приклад.

Водіям транспортних засобів теж необхідно бути надзвичайно уважними. Часто поведінка дітей на дорозі є непередбачуваною. Тож кермувальникам варто пильно стежити за дорогою, особливо на перехрестях, поблизу пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту, місць відпочинку дітей.

Джерело фото - travel.tochka.net/ua

#Безпека #НаціональнаПоліція

Коментарі

Читайте також

Як правильно обирати електричні гірлянди та піротехніку, щоб не сталося лиха

Як правильно обирати електричні гірлянди та піротехніку, щоб не сталося лиха
Ковельський МРВ УДСНС України у Волинській області звертається до ковельчан з проханням дослухатися до корисних порад, які допоможуть безпечно зустріти новорічні та різдвяні свята.