1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі для дітей непростої долі організували новорічну забаву ФОТО

У Ковелі для дітей непростої долі організували новорічну забаву ФОТО

Напередодні новорічно-різдвяних свят відбулося чудове святкове дійство для маленьких діток, сім'ї яких перебувають у складних життєвих обставинах. Пише офіційний сайт Ковельської міської ради.

На розваги завітало чимало дітвори. У гарній, затишній кімнаті маленьких гостей чекало велике розмаїття іграшок та веселих розваг. “Халабуда кідс” наповнилася щирим сміхом та нестримною радістю. Прийшов на допомогу веселій команді Сніговик! Завдяки йому вдалося розкрити таємницю хитрої “Баби-Яги” та її невгамовних “друзів”.

Діти щиро повірили у казку та всіляко допомагали Сніговику здолати всі труднощі! Хлопчики й дівчатка старанно виконували хитрі завдання, проходили чудернацькі естафети, розгадували загадки, аби врешті до них прийшли добрий Дід Мороз та чарівна Снігуронька.

Усі учасники дійства отримали море позитиву та хороших вражень.

Організатори - служба у справах дітей та міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді висловлюють щиру вдячність аматорському театру "10 ряд 10 місце" (керівник Олена Малюга-Мельникова) за чудову виставу, а також "Халабуді кідс" за можливість провести час у казковому приміщенні.



#Театр #СоціальнийЗахист #Дозвілля #НовийРік

Коментарі

Читайте також