1. Головна
  2. Новини
  3. Чоловік, який вдарив патрульного у Ковелі, постав перед судом

Чоловік, який вдарив патрульного у Ковелі, постав перед судом

Суд визнав винним чоловіка, який завдав тілесних ушкоджень патрульному у Ковелі. Тепер за свою поведінку він понесе покарання, - повідомляє патрульна поліція України.

Нагадаємо, 12 травня 2018 року, близько 12-ї години, у Ковелі, на вулиці Брестській, екіпаж патрульних виявив транспортний засіб Mitsubishi, водій якого припаркувався ближче, ніж за 10 метрів до пішохідного переходу. Тому інспектор управління патрульної поліції поінформував чоловіка, що винесе відповідну постанову.

Однак під час спілкування порушник почав грубо висловлюватись на патрульного, вийшов з автомобіля та завдав йому удару по голові.

На вимогу припинити чинити опір чоловік не реагував, тож був затриманий за допомогою спецзасобу. Коли опинився в кайданках на землі, продовжував лаятись, ображати честь і гідність патрульних, та погрожував “останнім днем роботи в поліції”.

За фактом нанесення тілесного ушкодження поліцейському було викликано слідчо-оперативну групу.

58-річного чоловіка Ковельський міськрайонний суд Волинської області визнав винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст. 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) КК України та призначив йому покарання у виді 2 років позбавлення волі та 1 року випробувального терміну.

Також на громадянина накладено стягнення у розмірі 5000 гривень моральної шкоди.


#ПатрульнаПоліція

Коментарі

Читайте також