1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі рятувальники вдосконалювали навички з виконання аварійно-рятувальних робіт

У Ковелі рятувальники вдосконалювали навички з виконання аварійно-рятувальних робіт

22 січня відбулись навчання з особовим складом 4-ї та 19-ї Державних пожежно-рятувальних частин Ковеля з підвищення рівня навичок користування спеціальним аварійно-рятувальним обладнанням, що надійшло до підрозділу міста, зокрема обладнанням, яким укомплектована спеціальна аварійно-рятувальна машина легкого типу САРМ-Л на базі шасі FORD RANGER. Про це повідомляє пресслужба Управління ДСНС України у Волинській області.

Заняття з рятувальниками Ковеля провели співробітники групи аварійно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Волинській області. Також до навчань долучилися працівники служби екстреної медичної допомоги.

Під час практичного відпрацювання особливу увагу зосередили на способах деблокування потерпілих з автомобіля, що потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Рятувальники ознайомилися зі специфікою застосування гідравлічного та пневматичного аварійно-рятувального обладнання, засобами малої механізації, шанцевим інструментом тощо.

Крім того, працівники групи аварійно-рятувальних робіт поділилися знаннями, здобутими на різноманітних навчаннях, розповіли про найбільш типові випадки із власного практичного досвіду, акцентували увагу на усіх можливих ризиках та особливостях у роботі такого характеру.

Кожен з бійців мав можливість відпрацювати алгоритм дій на спеціальному манекені із застосуванням різних видів обладнання.


#Рятувальники

Коментарі

Читайте також

Торік ковельські рятувальники ліквідували 174 пожежі, - повідомили під час підбиття підсумків роботи за минулий рік

Торік ковельські рятувальники ліквідували 174 пожежі, - повідомили під час підбиття підсумків роботи за минулий рік
Учора в Ковельському міськрайонному відділі УДСНС говорили про досягнення місцевих підрозділів, нову техніку та обладнання, відзначили кращих вогнеборців.