1. Головна
  2. Новини
  3. До уваги старшокласників Ковеля: стартувала реєстрація на ЗНО-2020

До уваги старшокласників Ковеля: стартувала реєстрація на ЗНО-2020

Реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні стартувала сьогодні, 3 лютого, і триватиме до 24 березня. Про це під час апаратної наради у міськвиконкомі повідомив начальник управління освіти Віктор Бичковський.

Щоб зареєструватися для участі у ЗНО, потрібно на сайті Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО) створити й заповнити реєстраційну картку, бланк якої формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися», розміщеного на веб-сайті УЦОЯО у рубриці «ЗНО/ДПА», підготувати комплект реєстраційних документів і подати його особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти (для випускників шкіл, студентів професійно-технічних закладів і коледжів, які цього року завершують здобуття повної загальної середньої освіти) або надіслати його до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти (для випускників минулих років). Отримати від регіонального центру Сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання.

Комплекти реєстраційних документів учнів (слухачів, студентів) для проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО керівники закладів освіти надсилають до 17 березня 2020 року.

Детальна інформація про процедуру реєстрації — у рубриці «Процедура реєстрації».


#ЗНО #Освіта

Коментарі

Читайте також

Восени вчителі здаватимуть ЗНО

Восени вчителі здаватимуть ЗНО
Педагоги матимуть 180 хвилин на виконання 100 завдань. Хто успішно складе тест – отримає щомісячну доплату в розмірі 20% посадового окладу.