1. Головна
  2. Новини
  3. Учні Ковельського ЦПТО взяли участь у всеукраїнському конкурсі малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2020

Учні Ковельського ЦПТО взяли участь у всеукраїнському конкурсі малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2020

У Ковельському центрі професійно-технічної освіти відбувся конкурс малюнку «Охорона праці очима дітей», ініційований Державною службою України з питань праці, - пишуть на офіційному сайті навчального закладу.

Такий конкурс проходить традиційно з метою формування свідомої позиції молоді щодо значення та місця здорових і безпечних умов праці в різних сферах суспільного життя; акцентування уваги молоді як майбутніх працівників на виробничих небезпеках та ризиках; профілактики виробничого травматизму шляхом наголошення на важливості формування високої культури безпеки праці та оцінювання ризиків, що супроводжують трудову діяльність; привернення уваги суспільства до існуючих проблем у сфері охорони праці; популяризації сучасних підходів до управління охороною праці, формування превентивної культури охорони праці; активізації творчого потенціалу дітей та молоді, сприяння розвитку дитячої творчості та виявлення, вибір та підтримка талановитої молоді.

Цього року на конкурс свої роботи представили учні:

- Мишей Назар - «Щоб успішно будувати – краще каску не знімати», Кисляк Олександр Русланович - «Правила життя»;
- Лазарук Артур - «Правильна організація робочого місця - запорука безпечної праці»;
- Літвін Максим - «Індивідуальний захист – надійна запорука здоров’я», Білецький Павло Володимирович - «Безпека життя – справа кожного»;
- Головій Давид - «Життя одне! Не ризикуй!»;
- Тищук Ірина - «Безпека праці – безпека життя!»;
- Білецька Дарія - «Чекаю на тебе»;
– Сухецька Юлія - «Захищені – працюємо безпечно».

Перемогу виборов Лазарук Артур. Його малюнок буде надісланий до Управління Держпраці у Волинській області для участі в регіональному турі конкурсу. Дирекція ДНЗ «Ковельський центр ПТО» дякує талановитій молоді за участь у конкурсі, творчий підхід та популяризацію тем охорони праці.

Друге місце посіла робота Білецької Дарії. Третє розділили Головій Давид та Білецький Павло.


#КовельськийЦПТО #Освіта

Коментарі

Читайте також

У Ковелі відкрили центр з технічного обслуговування автомобілів на базі навчального закладу

У Ковелі відкрили центр з технічного обслуговування автомобілів на базі навчального закладу
З цієї нагоди у Ковельський центр професійно-технічної освіти завітали заступник міністра освіти і науки України Петро Коржевський, представники обласної та міської влади. Новозбудована СТО оснащена сучасним обладнанням фірми BOSCH.