1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі перекрили міжнародний канал збуту контрафактних цигарок

У Ковелі перекрили міжнародний канал збуту контрафактних цигарок

Під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області оперативники Управління стратегічних розслідувань в області спільно зі слідчими Головного управління Національної поліції в області, за участі міжрайонного оперативно-розшукового відділу Північного регіонального управління Держприкордонслужби викрили схему незаконного експорту цигарок. Повідомляє пресслужба прокуратури області. Правоохоронці встановили канали надходження на Волинь та переправлення контрафактних тютюнових виробів до країн Європейського Союзу.

У місцях зберігання товару у Ковелі та в оселях громадян, причетних до незаконного бізнесу, 7 лютого 2020 року проведено санкціоновані судом обшуки й вилучено понад 30 тисяч пачок цигарок різних торгових марок без відповідних документів. Товар вартістю близько 700 тис. грн зловмисники готували до переправлення у Республіку Польща.

Тривають слідчі дії, вирішуються питання про накладення арешту на вилучене майно та про призначення відповідних експертних досліджень. Вживаються заходи задля притягнення до відповідальності усіх громадян, причетних до незаконного бізнесу.



#Акциз #НаціональнаПоліція

Коментарі

Читайте також