1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі проведуть конкурс на посаду керівника Ковельського МТМО

У Ковелі проведуть конкурс на посаду керівника Ковельського МТМО


У зв’язку з проведенням конкурсу на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства Ковельського МТМО та формування постійно діючої конкурсної комісії на розгляд чергової 63-ї сесії міської ради, яка відбулась 27 лютого, вносився проєкт рішення “Про затвердження складу постійно діючої конкурсної комісії”. Про це повідомляють на офіційному сайті Ковельської міської ради.

Проєктом передбачалось, що депутати делегують ці повноваження міському голові. У результаті довготривалих дискусій обранці громади не проголосували за таке рішення. Та все ж після перерви повернулись до розгляду питання та затвердили кількісний склад згаданої комісії - шість осіб: по два представники від МТМО, органу місцевого самоврядування та громадськості.

Рішення про персоналії депутати будуть приймати на позачерговій сесії. Адже питання призначення керівника МТМО є нагальним, тому що з 1 квітня вступає у дію другий етап медичної реформи.


#Депутати #СесіяМіськоїРади #КовельськеМТМО

Коментарі

Читайте також

Ковельчанам, які звертатимуться до депутатів за матеріальною допомогою, необхідно відкрити картковий рахунок

Ковельчанам, які звертатимуться до депутатів за матеріальною допомогою, необхідно відкрити картковий рахунок
Такі зміни передбачені новим урядовим документом. Про це йшлося сьогодні на засідання постійної депутатської комісії у Ковельській міській раді.