1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельський міський голова Олег Кіндер прозвітував перед громадою

Ковельський міський голова Олег Кіндер прозвітував перед громадою

Сьогодні, 28 лютого, міський голова Олег Кіндер звітував перед громадою про роботу за 2019 рік. Зустріч відбулась у Палаці учнівської молоді імені І. Франка. Йшлося про виконання бюджету, результати роботи у різних сферах міського господарства, які проблеми виникали і як вони вирішувались упродовж року.

У своєму виступі міський голова говорив не про особисті досягнення, а про спільну роботу тисяч ковельчан, підприємств, установ та організацій. Подякував всім, хто не на словах, а конкретними справами розбудовує Ковель. Він зауважив, що є над чим працювати і до чого прагнути. Головне, щоб і надалі, приймаючи важливі рішення, перемагали не політичні амбіції, а інтереси ковельчан.

Олег Кіндер зауважив, що за рік вдалося зробити чимало. Від ремонту доріг - до проведення престижних змагань міжнародного рівня. У 2019, як і в попередніх роках, не допускалось, на відміну від інших міст, заборгованості із виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери. Вчасно здійснювались проплати за енергоносії. Бюджет отримав власних коштів 383 мільйони гривень. Це на 72 мільйони більше, ніж у 2018.

Одним із джерел поповнення казни є продаж земель. У 2019 за результатами торгів та шляхом викупу наділів ми заробили понад 11 мільйонів 630 тисяч гривень: зокрема на аукціонах продано 4 земельні ділянки на суму 7 мільйонів 812 тисяч гривень. Від оренди та продажу комунального майна надійшло понад 3 мільйони 600 тисяч гривень.

За підсумками 2019 року найбільшими платниками податків і зборів до бюджету міста є Львівська залізниця, Товариства “ВОЛМА”, “Гал-Кат”, “Нова пошта”, “АТБ — Маркет”, "Хлібокомбінат".

Міський голова відповів на запитання присутніх у залі. Вони стосувалися будівництва нового фонтану, реконструкції стадіону "Локомотив", приміщення для "швидкої допомоги", зростання тарифів на вивіз сміття, ремонту доріг та прибудинкових територій, майбутньої долі приміщення історичного музею та ін.

(З текстом звіту міського голови можна ознайомитись на офіційному сайті міської ради за посиланням:
http://www.kovelrada.gov.ua/news-8635.html).

#ОлегКіндер

Коментарі

Читайте також

Ковель та Ленчна (Польща) виграли міжнародний проєкт в рамках Програми транскордонного співробітництва

Ковель та Ленчна (Польща) виграли міжнародний проєкт в рамках Програми транскордонного співробітництва
Підписано партнерську угоду щодо його реалізації. Зобов’язання сторін погодили міський голова Ковеля Олег Кіндер та бурмістр Ленчни Лєшек Влодарскі.