1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі стартував весняний турнір з футболу «Spring Football Cup 2020»

У Ковелі стартував весняний турнір з футболу «Spring Football Cup 2020»

У Ковелі стартували весняні турніри з футболу SPRING FOOTBALL CUP 2020, - повідомляють на сторінці Ковельського міського центру "Спорт для всіх".

Минулі вихідні стали вдалим початком для відкриття серії весняних турнірів з футболу під назвою Spring Football Cup 2020.

На відкриття 1-го етапу весняних змагань до Фізкультурно-оздоровчого комплексу «Спорт для всіх» приїхало 6 команд-учасниць юнаків 2005 р.н.: ФК «Атлетік» (Одеса), СДЮШОР «Чайка» (Черкаси), команда юнаків ФК «Верес» із міста Рівного, гравці луцького футбольного клубу «Волинь», «Вік-Волинь» (Володимир-Волинський) та гості з Костополя.

Три дні насичених змагань, справжніх видовищних матчів та неочікуваних результатів.

- Нам приємно, що КМЦ ФЗН «Спорт для всіх» та ФЦ «Ковель-Волинь» ось уже 2 роки поспіль на нашому об’єкті вдається відкривати та проводити цілу серію весняних змагань з футболу. Це футбольне свято, в якому цього року візьме участь колосальна кількість дітей – як вихованців місцевого клубу, так і гостей з різних міст України. Ми та вболівальники вкотре отримали велике задоволення від матчів та від того, що футбол на Волині розвивається та став невід’ємною частиною такого маленького містечка як Ковель, - зауважують на сторінці центру.

Щодо результатів, то перемогу у боротьбі за перше місце здобули гості із Володимира-Волинського - команда юнаків «Вік-Волинь», команда ФК «Волинь» поступилася супернику та з результатом 0:3 виборола срібло Spring Football Cup 2020. Третя сходинка – СДЮШОР «Чайка».

Традиційно серед футболістів було обрано тих, хто найбільше вирізнявся. Так, у номінації «Кращий нападник» нагороду отримав Роман Ковальчук; «Кращий гравець» – Валерій Чижиков; «Кращий захисник» – Роман Солтис.

А вже цієї п’ятниці - старт 2-го етапу весняного турніру «Spring Football Cup 2020» серед юнаків 2004 р.н.


#Футбол

Коментарі

  • Логвінов вадим
    А де господари турніру, яке місце посіла команда фц "Ковель-волинь"
    Відповісти

Читайте також

Вперше в історії ФЦ «Ковель-Волинь» дитяча команда зустрілася з однолітками київського «Динамо»

Вперше в історії ФЦ «Ковель-Волинь» дитяча команда зустрілася з однолітками київського «Динамо»
Спарингові матчі відбулися на навчально-тренувальній базі у Конча-Заспі. І хоч динамівці виявилися сильнішими, юні ковельчани змогли зазирнути за лаштунки професійного футболу.