1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі патрульні перевіряють дотримання вимог карантину суб’єктами господарювання

У Ковелі патрульні перевіряють дотримання вимог карантину суб’єктами господарювання

Патрульна поліція продовжує працювати в посиленому режимі. У Ковелі та Луцьку перевіряють суб’єкти господарювання щодо дотримання ними вимог законодавства під час карантину. Повідомляє пресслужба патрульної поліції Волинської області.

- Якщо вчора у Луцьку було більше 20 повідомлень на скорочений номер виклику поліції 102 про порушення режиму роботи, то сьогодні таких викликів значно менше. А, якщо вони і є, то, зазвичай, не підтверджуються. Магазини зачинені для відвідувачів, працівники можуть перевіряти товар, дезінфікувати приміщення тощо. Реагуємо на всі повідомлення, які надходять на службу 102, та перевіряємо всі факти, – розповів інспектор Дмитро Стельмащук.

Не оминають увагою заклади торгівлі і в Ковелі. Тут також перевіряють потенційні місця масового скупчення людей та попереджають про небезпеку, коли одночасно разом знаходиться багато громадян.

- Загалом, у місті спокійно, люди з розумінням ставляться до карантинних заходів, проводимо з ними профілактичні бесіди, – розповів інспектор Віктор Прядун.

Нагадаємо, патрульні поліцейські мають усі необхідні засоби захисту.


#Карантин #ПатрульнаПоліція

Коментарі

Читайте також