1. Головна
  2. Новини
  3. Молодих ковельчан запрошують долучитися до розробки соціальної програми «Молодь України»

Молодих ковельчан запрошують долучитися до розробки соціальної програми «Молодь України»

Міністерство молоді та спорту України за підтримки Програми розвитку ООН в Україні розпочинає процес розробки Концепції державної цільової соціальної програми "Молодь України до 2025 року", - повідомляють у Молодіжному центрі «Місто ідей».

Надзвичайно важливо зібрати думки, пропозиції та бачення щодо нової Програми людей, які займаються молодіжною політикою професійно у громадському чи державному секторі, долучаються до ініціатив як волонтери та безпосередньо молодих людей, які беруть участь у проєктах та заходах.

Молодіжний центр «Місто ідей» запрошує долучитись до опитування усіх молодих людей, хто прагне якісного життя у своїй країні та заповнити до 24 квітня форму: https://forms.gle/ThgKgoVkrzSRhKm3A.

Результати опитування будуть узагальнені, оприлюднені та використані при розробці проєкту Концепції.


#МістоІдей

Коментарі

Читайте також

Молодіжний центр «Місто ідей» пропонує подорожувати Україною та світом онлайн

Молодіжний центр «Місто ідей» пропонує подорожувати Україною та світом онлайн
На період карантину у мережі відкрито безкоштовні віртуальні тури. Отож, урізноманітнити своє дозвілля можна з допомогою цієї статті з активними посиланнями на інтернет-ресурси.

Про можливості дозвілля для молоді під час карантину інформує Молодіжний центр "Місто ідей"

Про можливості дозвілля для молоді під час карантину інформує Молодіжний центр "Місто ідей"
Молодь Ковеля запрошують взяти участь у всеукраїнській євровікторині-2020. завдяки якій можна не лише перевірити свої знання про Європейський Союз, а й виграти подарунки від Представництва ЄС в Україні.