1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі затримали дві вантажівки з піском без належних документів, у Дубовому - «Камаз» з деревиною

У Ковелі затримали дві вантажівки з піском без належних документів, у Дубовому - «Камаз» з деревиною

23 квітня під час несення служби працівники групи реагування патрульної поліції по вулиці Кияна у Ковелі зупинили вантажний автомобіль «Volvo FM12», що перевозив піщану суміш. У документах, які пред’явив 32-річний водій, поліцейські виявили розбіжності із транспортованим вантажем.

Цього ж дня, працівники патрульної поліції по вулиці Волі у Ковелі з аналогічним вантажем зупинили автомобіль «ДАФ». Під час перевірки документів у товарно-транспортній накладній поліцейські виявили виправлення та розбіжності з вантажем.

Обидва факти правоохоронці задокументували. Автомобілі вилучили та помістили на арештмайданчик.

Триває досудове розслідування, розпочате за частиною 1 статті 239-1 (Незаконне заволодіння ґрунтовим покривом (поверхневим шаром) земель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 3,4 до 8,5 тис. грн., обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією знарядь і засобів заволодіння.

Окрім того, в селі Дубове Ковельського району співробітники групи реагування патрульної поліції зупинили вантажний автомобіль «Камаз», який перевозив деревину породи «сосна». Під час огляду вантажу та перевірки документів поліцейські встановили, що записи в товарно-транспортній накладній не відповідають вантажу. Зокрема, зазначена неправильна кількість та діаметр деревини.

Автомобіль затримали та помістили на арештмайданчик Ковельського відділу поліції. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.

Джерело - Ковельський відділ поліції у Волинській області


#НаціональнаПоліція

Коментарі

Читайте також

Поліція нагадує, що у Ковелі та Ковельському районі будуть закриті кладовища

Поліція нагадує, що у Ковелі та Ковельському районі будуть закриті кладовища
Громадян просять з розумінням поставитися до обмежувальних заходів, пом’янути рідних та близьких вдома, а місця їх поховання відвідати вже після завершення карантинних обмежень.

У Голобах затримали злочинну групу. Серед них - ковельчани

У Голобах затримали злочинну групу. Серед них - ковельчани
Зловмисники викрали з поштового відділення 29 мобільних телефонів, 5 наручних годинників, 17 посилок з комп’ютерною технікою та 16 - із ювелірними виробами. Сума завданих збитків становить майже три мільйони гривень.