1. Головна
  2. Новини
  3. Через ремонт на автошляху М-19 частково обмежать рух

Через ремонт на автошляху М-19 частково обмежать рух

Служба автомобільних доріг Волинської області звертається до учасників дорожнього руху: розпочався ремонт автошляху М-19 на ділянці км 147 – 153.

На автодорозі М-19 Доманово (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест), а саме на ділянці км 147+050 – км 153+750, що пролягає населеними пунктами Озерце та Прилуцьке, розпочався поточний середній ремонт.

Під час проведення ремонтних робіт проїзд транспорту цією ділянкою автошляху М-19 буде частково обмежуватись і здійснюватиметься в реверсному режимі почергово однією зі смуг руху.

Служба автомобільних доріг у Волинській області просить користувачів доріг з розумінням ставитись до тимчасових незручностей, що виникають у місцях проведення дорожніх робіт, та закликає неухильно дотримуватись вимог тимчасових схем організації дорожнього руху на ділянках ремонтних робіт, бути максимально уважними та обережними.


#РемонтДороги #Благоустрій

Коментарі

Читайте також

На автодорозі державного значення Київ-Ковель-Ягодин відновили ремонтні робити

На автодорозі державного значення Київ-Ковель-Ягодин відновили ремонтні робити
Реконструкція була розпочата ще в рамках підготовки до проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу 2012. Тоді її було розширено до чотирьох смуг для руху (по дві у кожному напрямку).