1. Головна
  2. Новини
  3. З 11 травня Ковельський ДРАЦС здійснюватиме прийом за попереднім записом

З 11 травня Ковельський ДРАЦС здійснюватиме прийом за попереднім записом

У Ковельському міськрайонному відділі державної реєстрації актів цивільного стану Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції(м.Львів) з 11.05.2020 забезпечується прийом громадян безпосередньо за попереднім записом телефонним зв'язком. Про це повідомляється на сторінці Ковельського МВ ДРАЦС у Фейсбук.

Це передбачено з метою належного забезпечення прав громадян у сфері державної реєстрації актів цивільного стану у період карантину, встановленого постановою Кабінетів Міністрів України від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 02.04.2020 №255).

Прийом здійснюється з урахуванням обмежувальних заходів, визначених вищевказаною постановою, і при наявності індивідуального захисту (масок/респіраторів). Попередній запис з будь-яких питань проводиться за номером телефону (03352) 5-94-17.


#ЮстиціяВолині

Коментарі

Читайте також

У режимі скайп-зв’язку проведено семінар для реєстраторів Волині

У  режимі скайп-зв’язку проведено семінар для реєстраторів Волині
В ході навчання були обговорені актуальні питання роботи в нинішніх умовах. Йшлося і про зміни, які нещодавно набули чинності щодо застосування законодавства у сфері бізнесу.