1. Головна
  2. Новини
  3. У школі села Вербка Ковельського району буде найбільший в області спортивний зал ВІДЕО

У школі села Вербка Ковельського району буде найбільший в області спортивний зал ВІДЕО

У навчально-виховному комплексі села Вербка Ковельського району триває будівництво спортивного та актового залів, їдальні та нової котельні. Окрім цього, покращується благоустрій прилеглої території: облаштовуються футбольне та баскетбольне поле, географічний майданчик, бігові доріжки. У 2020 році на об’єкт передбачено 20 млн 900 тис. грн. Повідомляють у Волинській ОДА.

Об’єкт, який будується в рамках реалізації на Волині програми Президента України «Велике будівництво», 19 травня 2020 року оглянув голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко спільно із забудовником Леонідом Стефановичом.

Добудова спортивного та актового залу, їдальні та благоустрій навколишньої території – це будівництво другої черги. Першу – відкрили у 2018-му році. Завершити роботи, за словами забудовника, планують до 1 вересня 2020-го року. Тож незабаром своєрідною гордістю школи стане найбільший в області спортивний зал, величина якого 18 на 27 метрів.

Навчається у школі навчається 550 діток. Будівництво об’єкту триває з 2017 року. Цьогоріч роботи не припинялися навіть взимку, саме тому на сьогодні будівельна готовність об’єкту становить більше ніж 70%.

Голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко повідомив, що кошти з Державного фонду регіонального розвитку уже виділили, тож затримок з оплатою актів виконаних робіт не повинно бути.






#Освіта #Благоустрій

Коментарі

  • Юля
    Гарно виглядає, а головне що це не приватна школа десь в Києві чи обласному центрі, це сільська школа. Але діти, які в ній навчаються теж заслуговують на найкращі умови! Велике будівництво президента - чудовий проект! Якщо завдяки йому навіть кілька сотень дітей стануть щасливішими, то це вже досягнення!
    Відповісти

Читайте також