1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі та Ковельському районі послаблювати карантин не будуть, - рішення комісії ТЕБ та НС

У Ковелі та Ковельському районі послаблювати карантин не будуть, - рішення комісії ТЕБ та НС

Сьогодні відбулось засідання Регіональної комісії з питань ТЕБ та НС Волинської ОДА. Йшлося про послаблення з 29 травня карантину на території області, крім Ковеля, Ковельського району та селища Олика Ківерцівського району. Пише офіційний сайт Ковельської міської ради.

Нагадаємо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів країна перейшла до так званого адаптивного другого етапу виходу з карантину. Тепер рішення приймають регіональні комісії з питань ТЕБ та НС.

Однак, у Ковелі послабити протиепідемічні заходи не можна, враховуючи поточну ситуацію та наявність необхідних ознак.

На сьогодні у місті загальна кількість нових випадків COVID-19 за останні 7 днів на 100 тис. населення перевищує норму у два з половиною рази і становить 29, 3 осіб (потрібно менше 12-ти), на Волині — 11, 9.

Зважаючи на це, регіональна комісія вирішила не запроваджувати на території нашого міста послаблення карантину, визначених пунктом 4 Постанови Кабінету Міністрів.

У Ковелі й надалі не можна відновлювати пасажирські перевезення, відкривати дитячі садки, заклади фізичної культури, проводити спортивні заходи.

До другого етапу виходу з карантину наше місто не готове. Зараз надзвичайно важливо зупинити поширення коронавірусної інфекції та посилити відповідальність ковельчан, аби кожен дбав про свою безпеку та тих, хто поруч.

Ознайомитись з Протоколом позачергового засідання Регіональної комісії з питань ТЕБ та НС можна на сайті Волинської ОДА за посиланням: https://voladm.gov.ua/admin-assets/files/file/29.05.2020.pdf


#Карантин

Коментарі

  • Леся
    Скажіть будь ласка,на Ратно маршруткі будуть ходити з понеділка чи ні, наразі дякую.
    Відповісти
  • олекса
    ваш недолугий протокол має якусь юридичну силу? Він не суперечить Конституції
    Відповісти

Читайте також