1. Головна
  2. Новини
  3. Потяг «Ковель-Київ» відновить рух з 3 червня

Потяг «Ковель-Київ» відновить рух з 3 червня

Укрзалізниця відкрила продаж квитків ще на 6 поїздів далекого сполучення у напрямку Заходу України, які почнуть курсування з червня 2020 року. Про це повідомляє прес-центр АТ "Укрзалізниця".

Так, продаж квитків відкрито на поїзди: №1/2 сполученням Івано-Франківськ-Костянтинівка (через день, із Івано-Франківська - з 4 червня по парних числах, із Костянтинівки – з 5 червня по непарних); №7/8 Київ-Івано-Франківськ (щоденно з 4 червня); №749/750 Київ-Івано-Франківськ (щоденно, із Києва – з 4 червня, із Івано-Франківська – з 5 червня); №29/30 Київ-Ужгород (щоденно, із Києва – з 4 червня, із Ужгорода – з 5 червня), №98/97 Ковель-Київ (через день, із Ковеля – з 3 червня по непарних днях, із Києва – з 4 червня по парних); №772/771 Хмельницький-Київ (щоденно, з 4 червня).

Пасажири допускатимуться до поїздів виключно в захисних масках. Температурний скринінг буде здійснюватися при перевірці квитків у поїздах Інтерсіті та при посадці до вагону у нічних поїздах.

Крім того, буде забезпечена санобробка вагонів перед та після кожного рейсу поїзда, провідники будуть забезпечені засобами індивідуального захисту.

Як повідомлялося раніше, Укрзалізниця врахувала всі рекомендації МОЗ та повністю готова до відновлення курсування пасажирських поїздів. З 1 червня 2020 року Укрзалізниця планує запустити 42 поїзди, з яких 10 – Інтерсіті+ та 32 – далекого сполучення. На ці поїзди вже найближчим часом буде відкрито продаж квитків.

#Укрзалізниця

Коментарі

Читайте також