1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі оголошено конкурс на посади директорів ліцеїв

У Ковелі оголошено конкурс на посади директорів ліцеїв

На сайті Ковельської міської ради оприлюднили інформацію про оголошення конкурсу на посаду керівника:
• Ліцею імені Лесі Українки;
• Ліцею імені Олени Пчілки;
• Ліцею №10;
• Ліцею №13.

Детально про умови оплати праці, кваліфікаційні вимоги до керівника закладу загальної середньої освіти, перелік документів, які необхідно подати для участі у конкурсі та терміни їх подання можна дізнатися за посиланням http://www.kovelrada.gov.ua/news-9136.html.

Нагадаємо, що на черговій сесії міської ради, яка відбулася 25 червня, прийнято рішення про перейменування чотирьох навчальних закладів Ковеля, затверджено нові редакції їхніх статутів. Йдеться про ЗОШ №10, спеціалізовану школу імені Лесі Українки №3, навчально-виховний комплекс №13 та міську гімназію імені Олени Пчілки. Згідно рішення міської ради вони стали ліцеями. Строкові трудові договори (контракти) з директорами закінчуються 31 серпня. Тож міською радою оголошено конкурс на заміщення посад керівників ліцеїв.

З повним пакетом документів щодо умов та проведення конкурсу на посади директорів закладів загальної середньої освіти м. Ковеля можна ознайомитись на сайті управління освіти за посиланням: https://osvitakovel.klasna.com/


#Освіта

Коментарі

Читайте також