1. Головна
  2. Новини
  3. 28 червня - День Конституції України та День молоді

28 червня - День Конституції України та День молоді

28 червня – велике національне свято - День Конституції України. З цієї нагоди адресує найщиріші вітання мешканцям Ковеля міський голова Олег Кіндер.

У 1996 році прийнято головний документ нашої країни, який став основою її розбудови, розвитку та зміцнення демократичних, соціальних та правових принципів, остаточно закріпив незалежність нової європейської держави. Проте не варто забувати, що процес конституційного становлення в Україні не завершився. Ми маємо бути свідомі важливості і відповідальності будь-яких змін до Основного Закону. Адже йдеться про майбутнє держави і кожного українця зокрема.

Принагідно висловлюю вдячність ковельчанам, які щоденними справами і здобутками втілюють в життя положення та принципи основоположного документа, розбудовуючи Україну та рідне місто.

Щорічно в останню неділю червня відзначається День молоді. Міський голова Олег Кіндер сердечно вітаю зі святом молодь нашого міста!

Містяни молодіжного віку – майбутнє Ковеля. Ми гордимося освіченими, завзятими і підприємливими, активними, працьовитими, талановитими й мужніми представники нашої громади, які впевнено проявляють себе в різних галузях і сферах. Приємно констатувати, що ці люди вірять в свої сили, прагнуть успіхів та перемог.

Дорогі ковельчани! Знайте, що місту потрібні ваші знання, вміння і розум, ваша відданість і патріотизм. Сьогодні ми покладаємо на вас великі надії і сподівання.

Не розгубіть на життєвих шляхах свій молодечий запал, любіть свою країну, місто, шануйте батьків та бережіть мир. Нехай кожна мить радує своєю неповторністю, завжди і в усьому вас супроводжує удача! Здоров'я вам, щастя, добробуту, радості і кохання!



Джерело - офіційний сайт Ковельської міської ради


#ОлегКіндер

Коментарі

Читайте також

У Ковелі модернізують мережі водопостачання

У Ковелі модернізують мережі водопостачання
Міський голова Олег Кіндер побував на об'єктах «Ковельводоканалу», цікавився ефективністю їх роботи, результативністю нововведень, планами на найближчу перспективу.

Про життя громади в умовах карантину - в інтерв'ю з Ковельським міським головою ВІДЕО

Про життя громади в умовах карантину - в інтерв'ю з Ковельським міським головою ВІДЕО
Вашій увазі - програма «Дайджест.Ковель», у якій Олег Кіндер розповів журналістам про функціонування міського господарства, галузі охорони здоров'я та інших сфер діяльності під час карантинних обмежень.