1. Головна
  2. Новини
  3. Рівень води в річці Турія зріс на 4 сантиметри за добу

Рівень води в річці Турія зріс на 4 сантиметри за добу

Упродовж минулої доби територією області пройшли помірні дощі та продовжився ріст рівнів води від 1 до 7 см. Про це повідомляє Волинський центр з гідрометеорології. Зокрема, у річці Турія (м. Ковель) рівень води підвищився на 4 сантиметри.

На карті нанесені рівні води по гідрологічних постах станом на 8 годину 30 червня та зміна рівнів води за добу. Рівні води наведені в сантиметрах від відмітки нуля поста, а не від дна.

На річках Прип'ять (с. Річиця) та Вижівка (смт Стара Вижівка) вода утримується на заплаві, на річці Стохід зберігається перевищення відмітки затоплення сінокосів та пасовищ біля смт Любешів.

В озері Світязь рівень води зріс на 1 см і становить 124 см, у порівнянні з минулорічним рівнем на цю ж дату, він вищий на 8 см.

Температура води у р. Стир + 24°С, у р. Вижівка + 21°С, у оз. Світязь + 20°С.

Найближчої доби на річках області очікуються коливання рівнів води з перевагою росту.



#Турія

Коментарі

Читайте також

Рівень води в Турії підвищився

Рівень води в Турії підвищився
За повідомленням Волинського обласного центру з гідрометеорології, найближчої доби на річках області очікується подальший ріст рівнів води через значні опади.

Рятувальники нагадують ковельчанам про безпеку на водоймах

Рятувальники нагадують ковельчанам про безпеку на водоймах
На території м. Ковеля та Ковельського району визначено лише два місця для відпочинку на воді: міський пляж на р. Турія (в районі мосту по вул. Незалежності) та озеро Ухо в с. Уховецьк (зі сторони дитячого табору відпочинку «Оберіг»).