1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельчанин, а нині гравець польської «Ягеллонії» - знову в епіцентрі скандалу на національному ґрунті

Ковельчанин, а нині гравець польської «Ягеллонії» - знову в епіцентрі скандалу на національному ґрунті

Неприємний інцидент стався в Польщі з півзахисником Тарасом Романчуком після матчу місцевого чемпіонату, в якому "Ягеллонія" приймала "Лехію" (1:2). Повідомляє football.com/ua.

Так, уже після фінального свистка один з відвідувачів VIP-ложі стадіону кричав на адресу українця, який прийняв польське громадянство: "Ти - не поляк. Вали в Україну". Можливо, що ображаючих було і більше.

Романчук спробував з'ясувати ситуацію і поговорити з кривдником, проте почув лише нові образи.

Повідомляється, що порушника вже впізнано, а справу передано в поліцію. Втім, швидше за все, покарати вболівальника повинна буде компанія, яка запросила його в VIP-ложу.

Нагадаємо, що це вже не перший скандал на національному ґрунті, який трапився з Романчуком в Польщі. На початку 2019 року в поєдинку чемпіонату один з гравців суперника після конфлікту з Романчуком обізвав його "бандерівцем" і "фарбованим лисом".

Тарас Романчук народився у Ковелі. Грав за молодіжні команди «Ковель» та BRW-ВІК. У Польщу перебрався в 2013 році. З 2014-го грає за «Ягеллонію». У березні 2018 року він отримав польське громадянство і дебютував у складі національної збірної проти Південної Кореї. Це поки його єдиний матч за збірну Польщі.


#ТарасРоманчук #Футбол

Коментарі

Читайте також

Ковельські тренери вболівали за Тараса Романчука на матчі «Ягеллонії» у Польщі

Ковельські тренери вболівали за Тараса Романчука на матчі «Ягеллонії» у Польщі
Колишній ковельчанин вивів свою команду на матч в якості капітана і провів на полі усю гру. На трибунах його підтримувала делегація з Ковеля на чолі з "легендами місцевого футболу".