1. Головна
  2. Новини
  3. Гендиректор Ковельського МТМО Валентин Вітер дякує благодійникам за допомогу

Гендиректор Ковельського МТМО Валентин Вітер дякує благодійникам за допомогу

Ковельське МТМО днями отримало чергову допомогу від благодійних фондів «Дитяча місія. Україна» та «Надія дітям України». Про це йдеться на сторінці медичного об'єднання у Фейсбук. Цього разу серед товарів медичного призначення - меблі та медпрепарати.

Генеральний директор Ковельського МТМО Валентин Вітер висловив вдячність голові правління ВОБФ Людмилі Лонюк, а також команді благодійного фонду «Надія дітям України» за неодноразову допомогу, яка є вагомою підтримкою для медичних закладів та пацієнтів Ковельщини.

- Щиро вдячні голові Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» Людмилі Лонюк за надану благодійну допомогу – 6 ліжок з матрацами та 6 тумбочок. Щиро дякуємо й благодійному фонду «Надія дітям України» за надану благодійну допомогу Ковельському МТМО - медичні препарати (ЛОПРИЛ БОСНАЛЕК) для лікування наших пацієнтів. Сподіваємось і надалі на нашу тісну співпрацю.

Генеральний директор Ковельського МТМО Валентин Вітер,
- йдеться у дописах на сторінці Ковельського МТМО.



#Благодійність #КовельськеМТМО

Коментарі

Читайте також

Терміново потребує допомоги дівчина з Ковеля: прогресує злоякісна пухлина мозку

Терміново потребує допомоги дівчина з Ковеля: прогресує злоякісна пухлина мозку
У Альони Денисюк рік тому виявили пухлину головного мозку. Лікування, хіміотерапії дали певний результат, але два тижні тому стався рецидив. Усіх небайдужих просять допомогти.

Вийшла друком книга Ніни Горик «Іван Омелянюк: життя за двох»

Вийшла друком книга Ніни Горик «Іван Омелянюк: життя за двох»
Біографічна повість, вшанування брата Івана Омелянюка-старшого, розстріляного у 1941 році в Ковельській в'язниці за любов до України, та історія життя Івана Омелянюка-молодшого - Почесного громадянина Ковеля.