1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі на Меморіалі Слави висадили майже 400 різноманітних багаторічних квітів, кущів та дерев

У Ковелі на Меморіалі Слави висадили майже 400 різноманітних багаторічних квітів, кущів та дерев

Майже 400 різноманітних багаторічних квітів, кущів, дерев цими днями висаджено у Ковелі на Меморіалі Слави. Повідомляють на сторінці Ковельської міської ради у Фейсбук.

Про такий подарунок до Дня визволення подбала міська влада разом з комунальниками. Щоб різнобарв’я милувало око до самих приморозків, клумбу зробили всесезонною.

Весною тут мають розпуститись півтори тисячі тюльпанів, вздовж доріжок — декоративна слива Нігра, влітку уже квітнутимуть лілейник, восени - гортензії. Також доповнять клумбу своїми відтінками барбарис, спіреї, вічнозелений самшит.

- Уже давно назріла потреба провести благоустрій та осучаснити цю територію. Приємно, що нам це вдалось зробити до Дня визволення нашого славного міста, - зазначає міський голова Олег Кіндер.

Особливу увагу дизайну приділила секретар міської ради Віра Федосюк.

- Ми прагнули разом зі спеціалістами мережі садових центрів САД+ГОРОД, які розробили проєкт, щоб клумба була красивою у різні пори року. Підбирали рослини так, що коли відцвітають одні, їх заміняють інші. Зрозуміло, що з часом, коли усе це розростеться, воно набуде більш довершеного вигляду. Сподіваюсь, ковельчанам сподобається, - зауважила Віра Іванівна.



#Благоустрій

Коментарі

Читайте також

У Ковелі ліквідовують наслідки негоди

У Ковелі ліквідовують наслідки негоди
Через буревій у місті впало до десятка дерев у різних мікрорайонах. Одне з них - на лінію електропередач. Тож комунальникам довелось відключати вуличне освітлення.

На автодорозі міжнародного значення Київ-Ковель-Ягодин ремонтують шляхопровід

На автодорозі міжнародного значення Київ-Ковель-Ягодин ремонтують шляхопровід
Водіїв закликають бути максимально уважними і обережними за кермом, дотримуватись правил дорожнього руху та тимчасових схем організації дорожнього руху в місцях проведення ремонтних робіт.