1. Головна
  2. Новини
  3. ЗНО з математики та фізики: успіхи ковельських випускників

ЗНО з математики та фізики: успіхи ковельських випускників

На сторінці Учителі математики Волині у Фейсбук педагоги розповіли про своїх вихованців, які цьогоріч успішно склали ЗНО з фізики та математики, отримавши високі бали. Серед них є й ковельчани. Пропонуємо своїм читачам познайомитись з ними.

Максим Бакай – випускник Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

Максим закінчив у 2018 році дев’ятий клас закладу загальної середньої освіти "Ліцей №7 м. Ковеля". У початкових класах математики його навчала Мартинюк Ольга Кирилівна, у 5-9 класах пізнавати світ фізико-математичних дисциплін йому допомагали вчителька математики Корець Тетяна Олексіївна і вчитель фізики Карасюк Володимир Володимирович.

З вересня 2018 року по червень 2020 року навчався у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

ЗНО-2020 з математики Максим склав на 198 балів (вчитель: Ткачук Тетяна Василівна),
з фізики – на 195 балів (вчитель: Ткачук Ігор Григорович).

Серед своїх однокурсників хлопець відзначався працьовитістю, наполегливістю в досягненні поставленої мети, впевненістю у собі, великим бажанням до знань. Постійно з різних джерел інформації черпав щось нове: задачі, методи їх розв’язування… Перебував у пошуку оригінальних ідей та ефективних рішень, вміло застосовуючи при цьому і формалізовані, і неформалізовані методи. Володів сформованим логічним мисленням (здатністю міркувати точно й послідовно, не допускаючи протиріч, вмінням викривати логічні помилки), високим рівнем інтуїції, хорошими аналітичними здібностями.

Окрім цього, ліцеїст був активним слухачем обласної школі юних математиків при Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти. Все це допомогло йому опанувати дослідницький підхід до вивчення шкільної математики і фізики, сформувати цілісне бачення цих курсів.

****
Дмитро Дем’яник – випускник навчально-виховного комплексу "загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня №11 - ліцей" м. Ковеля Волинської області, учасник IV етапу Всеукраїнської олімпіади з математики (2019 р.), учасник і призер міських і обласних олімпіад з математики.

Дмитро Дем’яник успішно склав ЗНО-2020 з математики і фізики.

Математика – 192 бали (учитель: Бешта Надія Яківна);

Фізика – 193 бали (учитель: Дудчик Леонід Степанович).

****
Владислав Шлюєв - обдарований учень, випускник ЗОШ І - ІІІ ст. № 10 м. Ковеля. Він отримав 193 бали за ЗНО з фізики (вчитель Лесик Л. Я.) та 191 бал з математики (вчителі Токарець Л. В. та Хмизовець Л. Л.).

Влад відповідальний, цілеспрямований і наполегливий учень. Він неодноразово був призером міських та обласних олімпіад, зокрема, у січні цього року Влад здобув ІІ місце на обласній олімпіаді з астрономії, тому такий результат прогнозований.

Ми радіємо разом із Владом, пишаємось його досягненнями і бажаємо стати студентом омріяного вузу.

****

Ковальчук Дар'я, Крайнік Микита, Стасюк Ілля – випускники комунального закладу "Ковельська міська гімназія імені Олени Пчілки, також успішно склали ЗНО-2020 з математики.

- Ковальчук Дар'я – 197 балів;
- Крайнік Микита – 196 балів;
- Стасюк Ілля, призер обласного етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт з математики, – 195 балів. Навчав ліцеїстів математиці - учитель Купрійчук Петро Тарасович.

Запорука успіху випускників - вміння організовувати свою пізнавальну діяльність з вивчення предметів математичного циклу за індивідуальною освітньою траєкторією, професіоналізм вчителів закладу, в якому навчалися.


#ЗНО #Освіта

Коментарі

  • Ковельчанка
    Коли ти з 13 школи і маєш 195 з математики і однокласник 198 з математики, і нас тут нема😂👌🏻
    Відповісти

Читайте також