1. Головна
  2. Новини
  3. Молодь Ковеля провела патріотичний автоквест вечірнім містом

Молодь Ковеля провела патріотичний автоквест вечірнім містом

У п’ятницю на вечірніх вулицях Ковеля вирували справжні змагання та драйв. До Дня Незалежності України колектив Молодіжного центру «Місто ідей» за підтримки відділу культури, підприємців міста - туристичні подорожі «Шалені Карпати» та автомийки «LuxWash», організували автомобільний квест.

19 команд з патріотичним піднесенням, на автомобілях, прикрашених національними прапорами, змагалися за головний приз - триденну поїздку в Карпати. Учасники розв'язували логічні загадки, відгадували назви вулиць, присвоєні на честь відомих українців, виконували розважальні «агентські» завдання, співали українські пісні та дізнавалися багато фактів про Незалежну Україну.

Після захоплюючої програми організатори зустрічали гравців на фініші, який відбувся на автомийці "Luxwash". Наші переможці, а саме команда "Friends" фінішували з великим відривом, майже в 50 хвилин, і їх щастю не було меж. Як розповідала одна з учасниць : "Я так хотіла в Карпати і не віриться, що моя мрія здійснилась, та ще й в такий кайфовий спосіб. Дякую вам - це було найкраще, що зі мною сталося!"

Другими та третіми з відривом у 5 секунд здолали маршрут команди "Люди в чорному" та "30+", які отримали подарункові набори солодощів та снеків від Молодіжного центру «Місто ідей» та відділу культури Ковельської міської ради. Після того, як з'їхалися всі команди, їх привітали організатори заходу та вручили подарунки від відділу культури, туристичних подорожей "Шалені Карпати". Усі учасники отримали заохочувальні призи від автомийки "Luxwash".

На адресу команди Молодіжного центру прозвучало багато слів подяки та приємних відгуків від виснажених, але таких щасливих та натхненних учасників, адже найцінніше - це емоції та посмішки людей, для яких це все і відбувалося.



#МістоІдей

Коментарі

  • Наталія
    Потрібно було б ще прослідкувати, з якою швидкістю " літали" учасники квесту маленькими вуличками, як кидали прапор у багажник, як "красномовно "спілкувалися...
    Відповісти

Читайте також