1. Головна
  2. Новини
  3. За добу рівень води у Турії зріс на 12 сантиметрів

За добу рівень води у Турії зріс на 12 сантиметрів

Минулої доби територією області пройшли помірні та значні дощі, які викликали ріст рівнів води в річках від 1 до 12 см. Про це повідомляє Волинський центр з гідрометеорології. Зокрема, у річці Турія (м. Ковель) рівень води підвищився на 12 сантиметрів.

Значні опади зафіксовані у таких гідрологічних постах: Річиця (р. Прип’ять) – 30 мм, Ковель (р. Турія) – 40 мм, Ягідне (р. Турія) – 25 мм, Стара Вижівка (р. Вижівка) – 25 мм, Руда (р. Вижівка) – 22 мм, Любешів (р. Стохід) – 24 мм, Литовеж (р. Західний Буг) – 19 мм. На річці Турія в створах постів Ковель та Ягідне продовжує утримуватись стояча вода.

На озері Світязь рівень води підвищився на 1 см і становить 111 см, у порівнянні з минулорічним рівнем на цю ж дату, він вищий на 8 см.

Найближчої доби на річках області очікується незначний ріст рівнів води.

На карті нанесені рівні води по гідрологічних постах станом на 8 годину 2 вересня та зміна рівнів води за добу. Рівні води наведені в сантиметрах від відмітки нуля поста, а не від дна.


#Турія

Коментарі

Читайте також

Ковельські рятувальники та патрульні розповідають дітям правила безпеки на воді

Ковельські рятувальники та патрульні розповідають дітям правила безпеки на воді
Співробітники Ковельського міськрайвідділу Управління ДСНС у Волинській області спільно з працівниками поліції провели профілактичні рейди на міському водосховищі та Люблинецькому кар’єрі.