1. Головна
  2. Новини
  3. Бійці на передовій отримали благодійну допомогу та малюнки дітей з Ковеля

Бійці на передовій отримали благодійну допомогу та малюнки дітей з Ковеля

Нещодавно ГО "Ковельська спілка ветеранів та волонтерів АТО" зверталася до ковельчан за допомогою, аби зібрати необхідні матеріали для воїнів 14 ОМБр, які на передовій відновлюють та посилюють свої укріплення.

- І ось машина волонтерів вже на Сході, у ній - все необхідне зібране небайдужими ковельчанами, справжніми патріотами України. Сьогодні ми хочемо щиро подякувати їм за віру у перемогу, за любов та небайдужість до ближнього, за те, що крокують разом з нами, - про це на своїй сторінці у соцмережі повідомляє директор міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Інна Третяк. - Це ГО " Храм надії" - наші матері, ангели-охоронці, підприємець Роман Шворак, прихожани храму Андрія Первозванного, БФ Івана Омелянюка "Майбутня Волинь-Україна" в особі надзвичайно доброї, щирої, Голубович Галини, працівники залізниці, ЕЧС-7, ЕЧК-35, та небайдужі мешканці нашого міста.


Разом із благодійною допомогою волонтерам вдалося передати малюнки діток з недільної школи Благовіщенського собору та роботи учасників акції "Моя Україна", яку провів Ковельський центр соціальних служб.



#ДопомогаАТО #Благодійність




#ДопомогаАТО #Благодійність

Коментарі

Читайте також

У Ковелі діти загиблих бійців отримують до дня народження по 1 тис грн з міського бюджету

У Ковелі діти загиблих бійців отримують до дня народження по 1 тис грн  з міського бюджету
За підтримки міського голови Олега Кіндера та з ініціативи міського центру соціальних служб, матеріальну допомогу виплачують 15-ти неповнолітнім дітям, які втратили своїх батьків на війні.

Загиблі на війні з Росією бійці з Ковельщини посмертно отримали звання «Почесний громадянин Волині»

Загиблі на війні з Росією бійці з Ковельщини посмертно отримали звання «Почесний громадянин Волині»
Таке рішення прийняли під час сесії Волинської обласної ради. Звання присвоїли усім волинянам, які загинули у зоні АТО/ООС або ж померли через наслідки війни.