1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі волонтери та ветерани АТО допомогли відновити акваріум в інтернатній групі дитячого садка

У Ковелі волонтери та ветерани АТО допомогли відновити акваріум в інтернатній групі дитячого садка

- Садочки працюють знову, там гамірно і жваво. Батьки мають можливість спокійно ходити на роботу, поки діток доглядають їх "другі мами". Але у нашому місті є особливий дошкільний заклад, який має інтернатну групу для малечі, сім'ї яких опинилися у складних життєвих обставинах, - розповідає директор міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Інна Третяк.



Ковельський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді всіляко намагається підтримувати цю групу, тісно співпрацюючи з адміністрацією закладу та волонтерами. Нещодавно вихователі через соціальні мережі попросили небайдужих допомогти відновити акваріум, який дуже полюбляє дітвора. І ось у ньому вже плавають золоті рибки!

ГО "Ковельська спілка ветеранів та волонтерів АТО" відгукнулася на прохання вихователів і подарувала для їхньої малечі "нових хвостатих друзів".

- Ви б чули ці вигуки! Хоча діток було небагато (група поступово наповнюється), проте захвату трьох вистачило для усіх дорослих)))!!! Я не передам вам словами того щастя, від дитячої, сонячної посмішки!, - ділиться враженнями Інна Василівна. - Дякую людям, які вкладають у цих діток свою любов, материнську ніжність, турботу. Ви робити справді благородні речі, варті поваги та шани! Дякую нашим ветеранам, волонтерам за такий чудовий подарунок! Бо лише завдяки вашій мужності ми живемо у мирному місті, працюємо та виховуємо своїх дітей.

Ковельський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді закликає усіх долучатися до добрих справ. Адже тих, ким опікуються соціальні служби і кому так потрібна допомога, є досить багато. Тел. для довідок 6-17-48.


#Благодійність #Освіта

Коментарі

Читайте також

З Ковеля на передову відправили необхідну допомогу, зібрану волонтерами

З Ковеля на передову відправили необхідну допомогу, зібрану волонтерами
Представники спілки ветеранів та волонтерів АТО у співпраці з міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді продовжують підтримувати бійців 14 ОМБр, які боронять Українську землю від ворога.