1. Головна
  2. Новини
  3. Три медалі здобули ковельські веслувальники на юнацьких змаганнях в Угорщині

Три медалі здобули ковельські веслувальники на юнацьких змаганнях в Угорщині

Українські веслувальники завоювали 32 медалі (11 золотих, 10 срібних та 11 бронзових) на юнацьких змаганнях «Olympic Hopes» («Олімпійські надії»), які завершились у Сегеді (Угорщина). До складу Національної збірної України увійшли й ковельчани: Тарас Семенюк, Василина Калитюк та Роман Гончарук.

Дві медалі до скарбнички нашої збірної додала вихованка заслужених тренерів України: Федора Семенюка, Василя та Олександра Прохоруків (Ковельська філія ОСДЮШОР «Олімп») Василина Калитюк. Срібну нагороду вона здобула на дистанції 500 метрів, а бронзову - на дистанції 200 метрів (каное-одиночка). Ще один вихованець цих тренерів - Роман Гончарук, посів четверте місце в каное-одиночці на дистанції 500 метрів.

Тарас Семенюк - вихованець відділення веслування на байдарках і каное Ковельської КДЮСШ ім. Є.Кондратовича, у складі каное-четвірки здобув срібну медаль на дистанції 500 метрів.

У підсумку збірна України посіла 2-е місце в медальному заліку і 3-є місце в Кубку націй (451 очко), поступившись збірній Угорщини та Чехії.

Вітаємо ковельських спортсменів та їхніх тренерів і бажаємо подальших перемог!

Читайте також: На чемпіонаті України ковельські веслувальники здобули 34 медалі

#Веслування

Коментарі

Читайте також