1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі призначили нову директорку Центру соціальної реабілітації дітей

У Ковелі призначили нову директорку Центру соціальної реабілітації дітей

Рішенням сесії Волинської обласної ради від 10 вересня 2020 року директором комунальної установи «Волинський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей», що розташована у Ковелі, призначено Галину Йовик, - повідомляє ІА "Волинські новини".

Перший у Волинській області центр соціально-психологічної реабілітації дітей було створено 2008 року. Цей комунальний заклад, розрахований на 40 дітей, призначений для тривалого (стаціонарного) та денного перебування дітей віком від 3 до 18 років, які опинились у складних життєвих обставинах, для надання їм комплексної соціальної, психологічної, педагогічної, медичної, правової та інших видів допомоги.

- Хочу подякувати вам за те, що ви робите, – представляючи директорку комунальної установи, звернулася до колективу заступниця керуючого справами, начальниця відділу з питань управління майна комунальної власності Волинської обласної ради Мирослава Якимчук. – Дуже хочеться, щоб у вас був хороший результат роботи. Думаю, ви порозумієтеся з новим керівником та налагодите плідну співпрацю.


Діяльність центру спрямована на проведення комплексної реабілітації дитини за індивідуальним річним планом. Сюди за направленням служби у справах дітей потрапляють діти, вилучені з кризових сімей, де їхньому життю загрожувала небезпека, сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

- Моя основна вимога – це дотримання своїх посадових обов’язків. Сподіваюся на вашу допомогу та підтримку. Можливо, вас хтось лякав, що прийде новий керівник і позвільняє чи позабирає ставки. То цього не буде, – запевнила колег Галина Йовик. – Я маю великий педагогічний стаж, працювала вихователем у дитячому садку, вчителем географії та біології, директором школи. Звісно, специфіка роботи у центрі соціально-психологічної реабілітації дітей дещо відрізняється. Але я сподіваюся на плідну співпрацю та порозуміння з вами.


Педагоги подякували за теплі слова та запевнили, що старатимуться працювати ще краще під керівництвом нового директора. Потому гості та нова очільниця центру оглянули заклад і познайомилися з вихованцями.


#СоціальнийЗахист

Коментарі

Читайте також

У Ковелі діти загиблих бійців отримують до дня народження по 1 тис грн з міського бюджету

У Ковелі діти загиблих бійців отримують до дня народження по 1 тис грн  з міського бюджету
За підтримки міського голови Олега Кіндера та з ініціативи міського центру соціальних служб, матеріальну допомогу виплачують 15-ти неповнолітнім дітям, які втратили своїх батьків на війні.