1. Головна
  2. Новини
  3. На Ковельщині вилучили контрафактний алкоголь та цигарки вартістю 4 мільйони гривень

На Ковельщині вилучили контрафактний алкоголь та цигарки вартістю 4 мільйони гривень

Під процесуальним керівництвом Волинської обласної прокуратури працівниками ГУ ДФС спільно зі співробітниками Управління Служби безпеки України у Волинській області на Волині викрито діяльність підпільного цеху із виробництва тютюнових виробів. Про це пише пресслужба прокуратури Волині.

У межах розслідування кримінального провадження про незаконне виготовлення, зберігання й збут підакцизних товарів (ч.1 ст. 204 КК України) 24 вересня 2020 року правоохоронці провели санкціонований огляд складського приміщення в одному із сіл Ковельського району, в ході якого із незаконного обігу вилучено 4 тонни тютюну та 88 коробів сигаретної фурнітури (складові частини для виготовлення цигарок – фільтри, папір, ящики тощо).

Крім того, виявлено також додаткове приховане приміщення, в якому зберігалось 4000 літрів спирту, призначених для незаконної реалізації жителям Волинської області та виготовлення фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів, про що свідчить значна кількість порожньої тари із залишками алкопродукції.

Вартість виявленого контрафакту – 4 мільйони гривень. Вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності. Триває досудове розслідування. Встановлюються особи громадян, причетних до незаконного промислу.


#Прокуратура

Коментарі

Читайте також

За незаконні заволодіння автомобілями ковельчанин втрапив за ґрати на 6 років

За незаконні заволодіння автомобілями ковельчанин втрапив за ґрати на 6 років
Прокуратура області звертається до власників автотранспорту з проханням дбати про схоронність авто та не залишати в автомобілях цінного майна і грошей, аби убезпечити себе від їх втрати.