1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельські патрульні врятували чоловіка, який намагався вчинити самогубство

Ковельські патрульні врятували чоловіка, який намагався вчинити самогубство

Сьогодні вранці ковельським патрульним на службовий планшет надійшов виклик від 70-річної заявниці, яка повідомила, що її 35-річний син зачинився у господарському приміщенні та, на її думку, хоче здійснити самогубство. Про це повідомляє пресслужба патрульних.

Патрульні Роман Сильчук та Юрій Петрук негайно виїхали на виклик. Інспектори через двері спілкувалися із сином заявниці, який перебував у збудженому стані та повідомив, що дійсно має на меті здійснити самогубство через повішання.

Патрульні спілкувалися із чоловіком, переконували не чинити непоправне і врешті він погодився відчинити двері. У приміщенні поліцейські виявили мотузку, на якій була затягнута петля.

Згодом чоловік розповів, що намагався піти з життя через конфлікти зі своєю матір’ю, однак нині заспокоївся і подібного більше не вчинятиме. Його передали в руки медиків. З усіма учасниками події патрульні провели профілактичну бесіду.


#ПатрульнаПоліція

Коментарі

Читайте також

У ліцеї № 3 імені Лесі Українки м. Ковеля відбувся конкурс стріт-арт на асфальті «Ми пішоходи!»

У ліцеї № 3 імені Лесі Українки  м. Ковеля відбувся конкурс стріт-арт на асфальті «Ми пішоходи!»
Низка заходів пройшла під гаслом «Твій друг - безпечний рух!», метою яких було залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях, заміських дорогах, у транспорті, профілактика дорожньо-транспортного травматизму.

Двом водіям загрожує кримінальна відповідальність за пропозицію хабара патрульним

Двом водіям загрожує кримінальна відповідальність за пропозицію хабара патрульним
У Ковелі за порушення правил дорожнього руху поліція зупинила транспортний засіб Volkswagen Passat. Другий випадок трапився на стаціонарному посту, що розміщений на автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин.