1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі посилюють протиепідемічні заходи у місцевих кафе та ресторанах

У Ковелі посилюють протиепідемічні заходи у місцевих кафе та ресторанах

Перший заступник міського голови Михайло Гетьман провів нараду з керівниками та підприємцями ресторанного господарства міста, - інформують на сторінці Ковельської міської ради у Фейсбук.

Михайло Олександрович наголосив, що у Ковелі й надалі погіршується ситуація зі станом захворюваності на COVID-19. В останні дні збільшилась кількість тих, у кого виявили недугу. Наше місто опинилось у “помаранчевій” зоні.

Це передбачає посилення протиепідемічних заходів і в закладах ресторанного господарства. Він акцентував, що необхідно неухильно дотримуватись Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при роботі закладів громадського харчування у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) Міністерства охорони здоров’я від 09.05.2020 р. №18

Зі змінами в роботі закладів міста можна ознайомитись на офіційному сайті міської ради в рубриці "УВАГА! Важлива інформація".

Учасники наради з розумінням віднеслись до зазначеного, адже в якій зоні опиниться місто в подальшому великою мірою залежить від усіх мешканців.

#Карантин #Підприємці

Коментарі

Читайте також