1. Головна
  2. Новини
  3. З 26 жовтня Ковельський район увійде до «помаранчевої» зони

З 26 жовтня Ковельський район увійде до «помаранчевої» зони

23 жовтня відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов, - пише Українська Правда. Нове епідемічне зонування почне діяти з 00 годин 00 хвилин 26 жовтня (понеділок). Згідно з прийнятим документом, Ковельський район, який перебував у «жовтій» зоні, увійде до «помаранчевої» через зростання кількості хворих на коронавірус. Ковель і надалі залишається у «помаранчевій» зоні.

За інформацією головного державного санітарного лікаря, за останню добу на Волині зареєстровано 218 нових випадків захворювання на COVID-19. Одужала за добу 101 особа.

Нові випадки захворювання за добу виявлено: м. Луцьк – 35, Луцький район – 15, м. Нововолинськ – 23, Володимир-Волинський район – 18, Горохівський район – 6, Іваничівський район – 17, Камінь-Каширський район – 5, Ківерцівський район – 27, Ковельський район – 26, Локачинський район – 3, Любомльський район – 1, Любешівський район – 9, Маневицький район – 20, Ратнівський район – 1, Рожищенський район – 5, Старовижівський район – 1, Турійський район – 4, Шацький район — 2.

Загальна кількість хворих станом на 23 жовтня за весь період спостереження у Ковелі та Ковельському районі становить 910 (в т. ч. 25 летальних).

Як повідомили на офіційному сайті Ковельської міської ради, на сьогодні на лікуванні в Ковельській ЦРЛ перебуває 45 пацієнтів. 9 — з Ковеля, 2 - Ковельського, 2 — Турійського, 1 - Старовижівського районів із підтвердженим діагнозом. З підозрою на цю недугу 31 особа: 14 — ковельчани, 5 - з Ковельського, 12 - Турійського районів.


#Карантин #Коронавірус

Коментарі

Читайте також