1. Головна
  2. Новини
  3. З новим роком, ковельчани!

З новим роком, ковельчани!

Незабаром стане історією ще один рік. Його події надовго, а можливо й назавжди залишаться у нашій пам’яті. У приємних клопотах, ми готуємо своїм близьким святкові сюрпризи та подарунки, шлемо рідним та друзям привітання, сповнені щирості і добра. Разом з тим, мимоволі згадуємо, що вдалося зробити за рік, а що залишилося невирішеним. Ми не можемо змінити минуле, проте можемо спробувати у новому році докласти зусиль, аби досягти бажаного.


У новорічну ніч за традицією усі загадують бажання і вірять, що вони обов'язково здійсняться. Нехай усіх нас сьогодні об’єднає одне бажання – бачити Україну мирною. І тих, хто зустрічає ці свята в колі найближчих і найдорожчих людей, і тих, хто далеко від рідної домівки. Ми чекаємо повернення наших захисників. Чекаємо, щоб побажання миру в державі здійснилися і стали головною подією нового 2018 року.

Нехай сьогодні звучать найкращі віншування, а новорічна ніч створить гарний настрій на весь рік. Міцного усім здоров'я, достатку, сімейного затишку, добра та злагоди!

Jingle Bells (New Year 2018) – гурт «Шпилясті кобзарі»



Пісня «Jingle Bells» – одна з найвідоміших новорічно-різдвяних пісень світу, написана понад 150 років тому. Кліп на пісню «Jingle Bells» українською мовою у виконанні гурту «Шпилясті кобзарі» уже набрав майже півтора мільйона переглядів на YouTube.

«Шпилясті кобзарі» записали цю колоритну пісню ще у грудні 2015 року. У новорічному відео знято шістьох безпритульних цуценят, яким співаки шукали господарів. Ідея кліпу та слова української версії пісні належать поетесі Оксані Боровець, яка займається проектом розвитку бренду бандури в Україні Bandura Style: «Ми вважаємо, що у ці новорічні дні варто спрямувати увагу на щось більше, окрім позитиву та святкового настрою».


#НоворічнаЯлинка #НовийРік

Коментарі

Читайте також

Де й коли у Ковелі можна буде придбати живу ялинку?

Де й коли у Ковелі можна буде придбати живу ялинку?
“Усі хвойні дерева, які продаватимуться, мають бути “чіповані”. Саме це є свідченням їх легального походження”, - інспектор Державної екологічної інспекції у Волинській області Андрій Гаврилюк.